Origineel groepsuitje in Braamt - De Achterhoekse Highland Games

Bij dit originele groepsuitje in Braamt is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee 
  • Materiaal
  • Bokaal voor het winnende team
  • Begeleiding van een instructeur

Prijs: € 29,95 p.p. op basis van 18 personen.

De prijs van dit originele groepsuitje in Braamt is geldig tot en met 31 december 2022. 

Een ware competitiestrijd

De Achterhoekse Highland Games vragen competitief vermogen, samenwerken en doorzettingsvermogen. In 8 games wordt getest of uw team over deze vaardigheden beschikt. Weet uw team tijdens de spellen de meeste punten te behalen? Dan gaat u met de bokaal naar huis. 

Het programma

U wordt hartelijk ontvangen in restaurant Woodies! met een kopje koffie of thee. Het restaurant ligt op het middenterrein in de boomgaard van het Outdoorcentrum. De instructeur deelt uw groep op in diverse teams. Een team bestaat uit maximaal 8 tot 10 personen. Na het ontvangen van de speluitleg kan de strijd losbarsten. 

Er zal in 8 games tegen elkaar gestreden worden. Voor de games is een specifieke lichamelijke conditie niet noodzakelijk. Ondanks de competitie draait het om plezier en ouderwetse Achterhoekse gezelligheid. Tussen de games door zal er een korte pauze gehouden worden. U krijgt de gelegenheid om een drankje (niet inbegrepen) te drinken in het restaurant. Mocht u geen gebruik hebben gemaakt van de koffie ontvangst dan kunt u in de pauze kiezen voor een sportdrankje of flesje water met energiereep

Laadt u tijdens de pauze op en ga na de pauze de strijd met elkander weer aan. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is de winnaar. Het winnende team krijgt bij de afsluiting een prijs uitgereikt door de instructeur.

Uitdagende en zenuwslopende spellen

  De Achterhoekse Highland Games bestaat uit 8 games. De games die gespeeld kunnen worden zijn:

  Mega Tangram: een levensgrote legpuzzel met 7 geometrische vormen. Maak met de vormen bepaalde figuren. 

  Evolutiespel: het spelletje hints wordt gespeeld met het thema evolutie. Veel verschillende en bijzondere dieren heeft de evolutie voortgebracht. 

  Trekkerband roll'n: leg samen met uw team met de trekkerband een parcous af in estafette vorm. 

  Klompstot'n: probeer een verzwaarde klomp zo ver mogelijk te stoten. 

  Band Smieten: lukt het u om de voorbanden van een trekker over een hoge paal heen te werpen. Het werpen gebeurt vanaf de aangeduide afwerpplek. 

  Overall Hang'n: hang zo lang mogelijk aan een overall. 

  Melkbus Sleuren: sleur de melkbussen zo ver mogelijk het veld in. 

  Spiekersloan: sla als eerste alle spijkers in het blok hout. Het spel wordt gespeeld in estafette vorm. 

  Piepers Schieten: werp de aardappels met een katapult zo ver mogelijk.

  Stroboal Stoapelen: één teamlid moet proberen om op een zo hoog mogelijke stapel strobalen te komen staan.

  Kompasspel: zoek aan de hand van een ouderwetse kompas de letters.

  Kratje Stapelen: maak met het team de hoogst mogelijke toren. 1 teamlid krijgt slechts de kratjes aangereikt en moet de toren zien op te bouwen. 

  Boerengolf: golfen met een klomp en bal. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland. Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur.

omgeving en bereikbaarheid

Dit outdoorcentrumligt in de prachtige gemeente Montferland, precies op de grens van de Achterhoek en Liemers, op nog geen 15 minuten rijden van Arnhem en 1,5 uur vanuit Rotterdam of Amsterdam: een regio met heuvels, bossen en rivieren. Het land van de Zwarte Cross, voetbalclub de Graafschap, topclub volleybal Orion en een technologisch innovatiegebied waar Nederland trots op kan zijn.

Restaurant Woodies!

Het bijzondere restaurant Woodies! inclusief vergaderruimte is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland'. Door de combinatie met het Outdoorcentrum maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies te gebruiken voor een buffet, feestavond, familie of zakelijke bijeenkomst. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die Markant Outdoorcentrum u kan bieden. Het restaurant heeft een organische bouwstijl en is geheel ecologisch gebouwd.

Overnachten

Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden bereiden en nuttigen en 's avonds kunnen er activiteiten worden georganiseerd zoals een bonte avond!

Op een kampeerterrein mag een kampvuurplek natuurlijk niet ontbreken. Bij Markant Outdoorcentrum is deze kampvuurplek op het grote kampeerterrein direct aan het water gelegen en zorgt 's avonds voor een echte outdoorbeleving! Overnachten op ons kampeerterrein is alleen mogelijk in combinatie met tenminste 1 activiteit uit ons activiteitenaanbod.