Vriendinnenweekend in Bronkhorst - Nachtje weg in een sfeervolle Herberg

Vriendinnenweekend in Bronkhorst - Nachtje weg in een sfeervolle Herberg

Geniet samen met vriendinnen van een nachtje weg in Bronkhorst en overnacht in een sfeervolle hotelkamer of appartement. In de avond gezellig samen genieten van een heerlijk 4-gangen diner in de sfeervolle herberg en dan kunnen jullie lekker bijkletsen bij de open haard. Kom naar het kleinste stadje van Nederland en maak er een super leuk vriendinnenweekend van!

All-in Solex Tocht in Klederdracht - Super vriendinnenuitje in Gelderland

Een Solex tocht brengt gegarandeerd een glimlach op uw gezicht en is ideaal voor een vriendenuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of familiedag. Een Solex gaat tussen de 25 en 30 km/u. De aandrijving vind plaats middels een motortje wat op de voorband wordt geplaatst.

Dagje uit met vriendinnen naar hanzestad Zutphen - Bezoek museum en lunch in het museumcafe

Wilt u de historische stad ontdekken samen met een vriendin? Kom naar Zutphen en ontdek in een dag de cultuur van de hanzestad. De cultuur van deze stad kunt u bewonderen in de musea. Na of tijdens het bezoeken van de musea kunt u genieten van een heerlijke lunch in het museumcafé.

Populaire bestemmingen

Op zoek naar een mooie locatie? Laat u inspireren door deze populaire bestemmingen.

Inspiratie nodig?

Kies een van de volgende thema's en laat u verrassen door het mooie aanbod.

familieuitje

familieuitje arrangementen toppers, leuke familieuitjes beginnen hier. Familiereunie of familiedag organiseren ? boek hier

BEKIJKEN